Informasjon

Hva er Overloaded?

Overloaded er et rusfritt datatreff som arrangeres på Haugalandet av organisasjonen Haugaland Dataungdom. Kort forklart er et datatreff et arrangement som typisk går over flere døgn, der mennesker samles for å spille sammen på sin datamaskin eller spillkonsoll. En fellesnevner for LAN/Datatreff er at deltakerene tar med sitt eget utstyr for spilling og kobler det sammen med de andre i et lokalt datanettverk. Her disponerer deltakere sin tid fritt, og velger selv hvor mye de vil spille, surfe, delta på konkurranser osv. Det er en sosial og hektisk begivenhet der en får muligheten til å treffe andre mennesker med interesse for spill og det datatekniske!

I tillegg til datarelaterte aktiviteter arrangeres det forskjellige aktiviteter på scenen og i vår chill-zone. Mer om disse aktivitetene publiseres nærmere arrangementet.

Er du nysgjerrig på hvordan Overloaded har sett ut tidligere? Vi har et galleri med bilder fra arrangementene på gallery.hadu.no.

Hvor og når arrangeres Overloaded?

Overloaded arrangeres i Tysvær Arena Haugesund Sparebank, som ligger i Tysvær Kommune, helgen 25.-27.oktober 2024.

Adresse:
Tysvær Arena Haugesund Sparebank
Hamrane 5B
5563 Førresfjorden
Kart

Er det noen aldersgrense for å delta?

Nedre aldersgrense for å delta på Overloaded er 12 år, det er ingen øvre aldersgrense. Selv om deltaker oppfyller alderskravet (og har fått tillatelse av foresatt til å delta), forutsettes det at deltakere er tilstrekkelig selvstendige. Deltakerne må være i stand til å passe på seg selv, med andre ord passe på å få i seg nok mat og legge av tid til søvn. Vi tilrettelegger for at deltakere skal ha tilgang på nødvendige fasiliteter (soveplasser, mat fra kiosk osv.), men det er opp til deltakeren selv å benytte seg av det. Deltaker må også være i stand til å passe på sitt eget medbrakte utstyr og respektere reglene for arrangementet.

Hvordan kjøper jeg billett?

Etter tilbakemeldinger fra tidligere år tilbyr vi denne gang to typer billetter. Vanlig deltakerbillett koster 350kr ved forhåndspåmelding. Denne gir inngang på arrangementet med alt det innebærer (plass til PC, mulighet for overnatting osv.), samt medlemskap i Haugaland Dataungdom. Den andre billetten vi tilbyr er en komfortbillett til 530kr som inkluderer akkurat det samme som den vanlige billetten, men med større plass til PCen.

Påmelding skjer gjennom vårt arrangementsystem. Her må du registrere bruker og velge ønskede billetter. Etter at du har valgt billetter må deltakeravgiften betales innen fristen oppgitt i arrangementsystemet. Dersom du ikke betaler innen fristen mister du plassen du har valgt og er ikke lenger regnet som deltaker. Siste mulighet for forhåndspåmelding er 2 dager før treffet.

Betalingsinformasjon og billettinformasjon er alltid tilgjengelig i arrangementsystemet.

Billetter som er ledige når påmeldingen stenger vil selges i døren (ved ankomst) til noe høyere pris. Her er det "første mann til mølla" prinsippet som gjelder, noe som betyr at det er kun ved å forhåndsbetale man er sikret den plassen man vil ha.

Påmelding til arrangementet er bindene. Skulle du likevel ikke ønske å delta har du mulighet til å overføre billetten til noen andre inne i billettsystemet.

Problemer med strøm eller nettverk, hendelser utenfor vår kontroll, bortvisning eller lignende gir ikke rett til refundering av billetten.

Brukere som oppgir feilaktig informasjon ved registrering risikerer å bli deaktivert.

Hvor stor plass får jeg?

  • Vanlig deltakerbillett: 80x80cm.
  • Komfortbillett: 120x80cm.

Kan jeg velge sitteplass selv?

Ja det kan du! Når arrangementet nærmer seg vil du få en e-post med informasjon om hvordan du velger plass.

Hva er Haugaland Dataungdom?

Haugaland Dataungdom(HADU) er organisasjonen som står bak datatreffet Overloaded. HADU er en interesseorganisasjon for dataungdom på Haugalandet stiftet i 2015. Organisasjonens formål er å fremme interesse for datatreff og digital kultur.

Haugaland Dataungdom består av mennesker som har lang erfaring med datatreff og andre arrangementer. I tillegg til å arrangere våre egne aktiviteter bidrar vi med utstyr og kompetanse til flere andre arrangementer i distriktet.

Billetten til Overloaded inkluderer medlemskap i organisasjonen. Medlemskapet stiller ingen krav til deg, men gir deg tilgang til andre aktiviteter arrangert av HADU. Medlemskapet er også med å støtter arbeidet vårt med å gjøre datatreff og digital kultur tilgjengelig for alle.