Vil du bli med å arrangere Overloaded?

Vil du være med i crewet på Haugalandets største datatreff?

Hvert år bidrar ca. 30 frivillige for å gjøre Overloaded til en fantastisk opplevelse for 280 datainteressert ungdommer. De frivillige legger ned flere hundre timer for å gjøre arrangementet så bra som mulig.

Det er også noen fordeler med å være med i crewet:

 • Nye venner
 • Sosialt
 • Mat og drikke
 • Jobberfaring og attest som bekrefter arbeidet
 • Lærerikt
 • Fri adgang til arrangementet

For å søke fyller du ut søknadsskjemaet: https://forms.gle/cazETLiCfj96uV6o7

Les beskrivelse av de forskjellige crewene nedenfor. Har du spørsmål? Send oss en mail på post@hadu.no eller en melding på Facebook.

Lederverv

Ledervervene har et eget system for opptak. Les mer her.

Floor: Care

Floor: Care har 3 ansvarsområder, kiosk, info og crewcare:

Kiosk: Vi sørger for at alle deltakerne har tilgang på varm mat, snacks og drikke. Ingen skal gå sultne! I tillegg er vi ansvarlige for matservering til de andre crewene. Det er mange deltakere på arrangementet, så det vil ofte være stort trafikk i kiosken. Det er viktig at du kan holde tunga bent i munnen, er positiv og serviceinnstilt og har god hygiene.

Info: Vi er ansvarlige for informasjonsflyten på arrangementet. Vi bemanner infodesken ved inngangen til arrangementet. Her svarer vi på stort og smått, hjelper foreldre med å få kontakt med barna sine, sjekker inn deltakere og selger billetter. I tillegg er vi ansvarlige for hovedinnslippet og er de første deltakerne møter når de kommer til Overloaded. Som førsteledd opp mot våre deltakere er empati alfa og omega. Hvis du er en person som elsker å hjelpe andre, så er dette crewet for deg.

Crewcare: Vi sørger ikke bare for at deltakerne har det bra, men også de frivillige! Crewcare oppgavene består i å sørge for at de frivillige alltid har tilgang på mat og drikke. Vi er blant annet ansvarlige for frokost og middag til alle de 30 frivillige som sørger for at Overloaded går rundt.

I Floor: Care jobber du skift på 8 timer og rullerer mellom de ulike oppgavene.

Søknadsskjema: https://forms.gle/cazETLiCfj96uV6o7

Floor: Service & Floor: Logistikk

Vi er crewet som sørger for at alle de andre crewene har det de trenger for å fungere. Vi jobber tett opp mot de andre crewene og sørger for at de har utstyret de trenger. Mesteparten av oppgavene våre skjer bak i kulissene, men er kjempeviktige for at arrangementet skal gå rundt. Oppgavene innebærer blant annet logistikk, søppelhåndtering, flytting av ustyr inne i lokalet osv. Om du klarer å holde hodet kaldt og liker å ta i et tak kan dette været crewet for deg. I dette crewet er det en fordel at du har førerkort klasse B.

Vi har ikke fast skiftordning, men jobber når det er behov.

Søknadsskjema: https://forms.gle/cazETLiCfj96uV6o7

Tech: Nettverk & Tech: Strøm

Vi er ansvarlige for alt det tekniske under arrangementet. Dette er i hovedsak strøm, nettverk og drift av servere og tjenester.

Før arrangementet:
Testing og klargjøring av utstyr, dette gjelder strøm, nettverk, servere og annet teknisk utstyr.
Sette opp utstyret før arrangementet starter, og sjekke at det fungerer på lokasjonen.

Under arrangementet:
Sørge for at utstyret og tjenester fungerer, rykke ut, og løse eventuelle problemer som oppstår.

Vi ønsker:
Mennesker med teknisk kompetanse innen nettverk og strøm. Dersom du har deltatt i lignende arrangement gjerne si fra om hva du eventuelt har gjort på andre arrangement.

Søknadsskjema: https://forms.gle/cazETLiCfj96uV6o7

Vertskap: Security

Som medlem av Vertskap: Security, så forventes det at du er ansvarsfull, og voksen. Alikevel, så tar du deg ikke selv så høytidlig og du er med på å skape glede, gode og trygge rammer for alle på Overloaded.

Vi har faste skift på 8 timer (dag, kveld og natt). Dette gjør, at du alltid vet når du skal jobbe, siden du jobber samme skift hele tiden. Husk, søvn er viktig og det forventes at man stiller uthvilt på jobb.

Alle blir delt inn i makkerpar, og du og din makker vil sammen løse store og små oppgaver i løpet av helga. I hovedsak, så vil oppgavene bestå av følgende:

 • Adgangskontroll til arrangementet
 • Patruljering, både inne og ute
 • Lede evakuering hvis det oppstår en nødsituasjon
 • Håndtere ankomst og avreise for deltagerene
 • Organisere, og drifte parkeringsplassen under innslipp.

Den viktigste oppgaven du har, er å sørge for at alle som befinner seg på arrangementet føler seg trygge og godt ivaretatt.

På grunn av krav fra politi og kommune, så må alle søkere til Security ha fylt 18 år innen Overloaded starter.

Søknadsskjema: https://forms.gle/cazETLiCfj96uV6o7

Event: Game

Event: Game er ansvarlig for turneringene som arrangeres på Overloaded. Vi dekker hele spekteret i turneringens gang, dette omfatter; planlegging, turnerings-struktur og oppsett, informasjon, regler, håndtering av påmeldinger, konflikthåndtering, bedømming, rapportering og generell gjennomføring. For å få til dette har vi alltid behov for mennesker som syntes det er gøy å lage aktiviteter for andre og har erfaringer fra spill og e-sport.

Du må også ha en høflig tone, og ikke være redd for å snakke med folk, da vi får en del spørsmål i løpet av arrangementet.

Vi har ikke skiftordning men jobber så lenge turneringene varer.

Søknadsskjema: https://forms.gle/cazETLiCfj96uV6o7

Event: Foto/Video

Liker du å ta bilder eller lage video? Media crewet dokumenterer hele arrangementet, fra opprigg til nedrigg. Bilder og video publiserer for alle etter arrangementet, og brukes også i markedsføring av neste Overloaded. (Krever at du har eget utstyr)

Søknadsskjema: https://forms.gle/cazETLiCfj96uV6o7

Event: Stream

Har du erfaring med streaming og lyst til å bidra til at personer som ikke er med på arrangementet får mulighet til å se hva som foregår? Da er dette crewet for deg!

Søknadsskjema: https://forms.gle/cazETLiCfj96uV6o7

Event: Kreativ

Datatreffets kreative konkurranseavdeling! Vi har en rekke spennende konkurranser for alle som ønsker å utfordre sin kreative side. Vi har alt fra meme til digitale kunstverk-konkurranser, Battlestation Beauty Contest og kortfilm for å nevne noen.

Dette er crewet for deg dersom du liker kreative konkurranser. Har du erfaring med redigeringsprogrammer innen bilde, musikk, lyd eller film er dette veldig bra!

Søknadsskjema: https://forms.gle/cazETLiCfj96uV6o7

Event: Scene

Eventcrew har ansvar for, og består av 2 satsingsområder:

 1. Scene
 2. Lounge

Scene:
Scenen på Overloaded kan bestå av en rekke planlagte aktiviteter som inkluderer konkurranser og turneringer i ulike spill, samt premieutdeling. Det er mulig vi får besøk av noen som vil fortelle noe spennende, om ulike temaer og som underholder med musikkinnslag eller lignende. Deltakerne vil ha muligheten til å velge om de ønsker å delta i aktivitetene, da de vil bli kunngjort og annonsert på forhånd. Vi ønsker å skape en sosial og underholdende atmosfære der deltakerne kan samles og ha det gøy. Kanskje det også vil være en mulighet for en konsert?

Lounge:
Loungeområdet vil være et avslappende sted, hvor man kan tilbringe tid med venner og familie, spille brettspill eller tegne. Rommet vil ha myke møbler, samt border med stoler og varm belysning som skaper en koselig og avslappende atmosfære.

Loungeområdet vil være åpent for alle, uansett alder eller erfaring med spill eller tegning. Det vil være en flott måte å tilbringe tid med venner og familie, møte nye mennesker og ha det gøy sammen i en trygg og avslappende atmosfære.

Vil du søke på eventcrew er det fint om du kan kjenne igjen deg selv i noe av denne beskrivelsen:

 • Du har en positiv og energisk personlighet, og er i stand til å skape en morsom og underholdende atmosfære for deltakerne. Du bør ha en åpen og imøtekommende holdning, og være i stand til å håndtere situasjoner som kan oppstå på en profesjonell måte. Det er bonus, men ikke nødvendig at du har kjennskap til teknologien som er nødvendig for å gjennomføre arrangementet, som lyd- og lysutstyr, og ha erfaring med å løse tekniske problemer raskt og effektivt.
 • Du har sans for å skape en hyggelig atmosfære med passende sitteplasser til at deltakerne og crew kan kose seg med brettspill, mat eller andre avslappende aktiviteter.
 • Selvstendig, men er glad i å jobbe sammen med andre.

Sist, men ikke minst! Er du en kreativ sjel, så er dette crewet for deg! Ta kontakt om du sitter inne med noen tanker du vil drøfte!

Søknadsskjema: https://forms.gle/cazETLiCfj96uV6o7