Overloaded Online

Selv om Overloaded 2020 er avlyst ønsker vi fortsatt å få til et arrangement. Sammen med Down Under Ungdomsklubb inviterer vi til Overloaded Online, et digitalt arrangement for datainteressert ungdom på Haugalandet, helga 13.-15. november. Her blir det streaming, konkurranser og god stemning.

På lørdagen kjører vi en 12 timer lang stream, med mange spennende gjester. Martin Mentzoni, Linn Isabel Eielsen (@linnsikt) og Jarle Nilsen for å nevne noen. Her blir det mulighet til å lære noe nytt, delta i konkurranser og vinne flotte premier.

Av konkurranser kan vi nevne CS:GO og Minecraft. Mer informasjon om tidspunkt, format og premier kommer vi tilbake til!

Hvordan fungerer det?

Overloaded Online er et arrangement du kan følge hjemmefra på din egen maskin. Selv om du sitter hjemme håper vi å få frem Overloaded følelsen. Vi vil blant annet ha en Discord server oppe gjennom hele arrangementet hvor du kan prate med alle de andre deltakerne.

Koster det noe å bli med?

Nei! Du trenger ingen billett for å bli med på arrangementet. Det er helt gratis!

Kan jeg være frivillig?

Vi er alltid på jakt etter frivillige som kan bidra. For tiden ser vi etter folk med erfaring innen en eller flere av følgende:

  • Streaming
  • Bilde, lyd og lys
  • Innholdsproduksjon
  • Grafisk design
  • Spill, gjerne typiske konkurransespill (her trenger vi også folk som kan være spectators)

Søknadsskjema: https://forms.gle/auYiCx9NBra9j5Px5

Dersom du har veldig lyst til å hjelpe til, men ikke har kompetansen, så send oss likevel en søknad slik at vi kan ta en prat!