Overloaded Online

Selv om Overloaded 2020 er avlyst ønsker vi fortsatt å få til et arrangement! Derfor presenterer vi Overloaded Online, et digitalt arrangement for datainteressert ungdom på Haugalandet, helga 13.-15.november.

Vi har ikke et godt svar på hvordan arrangementet blir enda, da mye fortsatt er i planleggingsfasen. Vi vil oppdatere denne siden etter hvert som vi kommer videre i planleggingen.

Hvordan fungerer det?

Overloaded Online er et arrangement du kan følge hjemmefra på din egen maskin. Hva det innebærer vet vi ikke enda, da vi fortsatt er tidlig i planleggingsfasen. Men forvent streaming, konkurranser og god stemning!

Koster det noe å bli med?

Nei! Du trenger ingen billett for å bli med på arrangementet. Det er helt gratis!

Kan jeg være frivillig?

Vi er alltid på jakt etter frivillige som kan bidra. For tiden ser vi etter folk med erfaring innen en eller flere av følgende:

  • Streaming
  • Bilde, lyd og lys
  • Innholdsproduksjon
  • Grafisk design
  • Spill, gjerne typiske konkurransespill

Søknadsskjema: https://forms.gle/auYiCx9NBra9j5Px5

Dersom du har veldig lyst til å hjelpe til, men ikke har kompetansen, så send oss likevel en søknad slik at vi kan ta en prat!

Når kommer det mer informasjon?

Så fort vi har det klart! Overloaded Online er fortsatt tidlig i planleggingsfasen, men vi vil oppdatere denne siden med mer informasjon så fort vi har det klart! Stay tuned!