Informasjon

Hva er Overloaded?

Overloaded er et rusfritt datatreff som arrangeres i Haugesund av organisasjonen Haugaland Dataungdom. Kort forklart er et datatreff et arrangement som typisk går over flere døgn, der mennesker samles for å spille sammen på sin datamaskin eller spillkonsoll. En fellesnevner for LAN/Datatreff er at deltakerene tar med sitt eget utstyr for spilling og kobler det sammen med de andre i et lokalt datanettverk. Her disponerer deltakere sin tid fritt, og velger selv hvor mye de vil spille, surfe, delta på konkurranser osv. Det er en sosial og hektisk begivenhet der en får muligheten til å treffe andre mennesker med interesse for spill og det datatekniske!

I tillegg til datarelaterte aktiviteter arrangeres det forskjellige aktiviteter på scenen og i vår chill-zone. Mer om disse aktivitetene publiseres nærmere arrangementet.

Hvor og når arrangeres Overloaded?

Overloaded arrangeres på Skåredalen skole, kultur- og idrettssenter, som ligger i Haugesund Kommune, helgen 15.-17.november 2019. Mer informasjon om når dørene åpner på fredagen og lukker på søndagen kommer nærmere treffet.

Adresse:
Skåredalen Skole, Kultur- og Idrettssenter
Tømmerdalen 15
5535 Haugesund
Kart

Er det noen aldersgrense for å delta?

Nedre aldersgrense for å delta på Overloaded er 12 år, det er ingen øvre aldersgrense. Selv om deltaker oppfyller alderskravet (og har fått tillatelse av foresatt til å delta), forutsettes det at deltakere er tilstrekkelig selvstendige. Deltakerne må være i stand til å passe på seg selv, med andre ord passe på å få i seg nok mat og legge av tid til søvn. Vi tilrettelegger for at deltakere skal ha tilgang på nødvendige fasiliteter (soveplasser, mat fra kiosk osv.), men det er opp til deltakeren selv å benytte seg av det. Deltaker må også være i stand til å passe på sitt eget medbrakte utstyr og respektere reglene for arrangementet.

Hvordan kjøper jeg billett?

Billettsalget åpner i august, informasjon om hvordan man kjøper billetter vil komme her.

Hva er Haugaland Dataungdom?

Haugaland Dataungdom(HADU) er organisasjonen som står bak datatreffet Overloaded. HADU er en interesseorganisasjon for dataungdom på Haugalandet stiftet i 2015. Organisasjonens formål er å fremme interesse for datatreff og digital kultur.

Haugaland Dataungdom består av mennesker som har lang erfaring med datatreff og andre arrangementer. I tillegg til å arrangere våre egne aktiviteter bidrar vi med utstyr og kompetanse til flere andre arrangementer i distriktet.

Billetten til Overloaded inkluderer medlemskap i organisasjonen. Medlemskapet stiller ingen krav til deg, men gir deg tilgang til andre aktiviteter arrangert av HADU. Medlemskapet er også med å støtter arbeidet vårt med å gjøre datatreff og digital kultur tilgjengelig for alle.