Generelle regler for konkurranser

Generellt

For å være med i spillturneringer forutsetter vi at du har lovlig versjon av spillet, med siste oppdateringer installert.

Alle fullverdige deltakere på arrangementet kan delta i spillturneringer. Det kreves at man er fysisk tilstede på arrangementet for å kunne delta i konkurransen.

Game Crew er ansvarlig for å få kampene igang og holde oppgitt tidskjema.

Om et lag eller spiller ikke møter opp til avsatt kamp, vil de automatisk tape. Utfall under turneringen behandles individuelt, se evt. spesifikke regler.

Etter kampen skal lagkapteinene på begge lag levere screenshot/skjermdump av resultatene slikt at det ikke er noen tvil om hvem som vant.

Game Crew er de eneste som skal kunne observere kampene underveis.

Reglene kan bli forandret før treffet og deltakerne er pliktige til å sette seg inn i reglene før turneringen starter.

Finale

Når turneringer er kommet til det stadiet hvor finalen skal spilles vil lagene bli ropt opp og skal møte hos Game Crew. Vi forbeholder oss retten til å vise finalen på storskjerm, med forsinkelse.

Under kampen skal en fra Game Crew observere kampen.

Juks og utnyttelse av bugs

All form for juks eller bruk av bugs og maphacks er strengt forbudt. Om en blir tatt for dette vil laget bli diskvalifisert fra turneringen og evt andre turneringer spilleren/laget deltar på under arrangementet.

Sportsånd

Vi forventer at spillere har en sportslig oppførsel både i og utenfor spillet. Ha en fin tone med hverandre før, under og etter kampen for å opprettholde et godt miljø. Banter kan være gøy innimellom, men unngå å trakassere motstanderen i chat, på stream og andre plasser hvor et individ vil føle seg krenket eller sett ned på.

Gjennomføring

Det må være minimum 4 lag for at turneringen skal bli gjennomført. Er ikke dette tilfredsstilt kan premine bli redusert eller turneringen avlyst.

Premier

Premiepotten blir satt opp i forhold til antall deltakere og vi forbeholder oss retten til å redusere potten ved lav oppslutning. Den oppsatte premiepotten forutsetter 150 deltakere på arrangementet.

For øvrige regler se spesifikke regler for de ulike compene.