Bli frivillig

Vil du være med i crewet på Haugesund største datatreff?

Hvert år bidrar ca. 30 frivillige for å gjøre Overloaded til en fantastisk opplevelse for 280 datainteressert ungdommer. De frivillige legger ned flere hundre timer for å gjøre arrangementet så bra som mulig.

Det er også noen fordeler med å være med i crewet:

 • Nye venner
 • Sosialt
 • Mat og drikke
 • Jobberfaring og attest som bekrefter arbeidet
 • Lærerikt
 • Fri adgang til arrangementet

For å søke fyller du ut søknadsskjemaet: https://forms.gle/79BpRs3PQzsEtyvv5

Les beskrivelse av de forskjellige crewene nedenfor. Har du spørsmål? Send oss en mail på post@hadu.no eller en melding på Facebook.

Care

Crewleder: William Skauge

Care crew er ansvarlig for kiosken på arrangementet. Vi sørger for at alle deltakerne har tilgang på varm mat, snacks og drikke. Ingen skal gå sultne! I tillegg er vi ansvarlige for matservering til de andre crewene. Det er mange deltakere på arrangementet, så det vil ofte være stort trafikk i kiosken. Det er viktig at du kan holde tunga bent i munnen, er positiv og serviceinnstilt og har god hygiene. Care jobber skift på 8 timer.

Søknadsskjema: https://forms.gle/79BpRs3PQzsEtyvv5

Game

Crewleder: Mikal Duesund

Game crew er ansvarlig for turneringene som arrangeres på Overloaded. Vi dekker hele spekteret i turneringens gang, dette omfatter; planlegging, turnerings-struktur og oppsett, informasjon, regler, håndtering av påmeldinger, konflikthåndtering, bedømming, rapportering og generell gjennomføring. For å få til dette har vi alltid behov for mennesker som syntes det er gøy å lage aktiviteter for andre og har erfaringer fra spill og e-sport.

Du må også ha en høflig tone, og ikke være redd for å snakke med folk, da vi får en del spørsmål i løpet av arrangementet.

Game crew har ikke skiftordning men jobber så lenge turneringene varer.

Søknadsskjema: https://forms.gle/79BpRs3PQzsEtyvv5

Security

Crewleder: Hans Benny Christoffersen

Som medlem av Security, så forventes det at du er ansvarsfull, og voksen. Alikevel, så tar du deg ikke selv så høytidlig og du er med på å skape glede, gode og trygge rammer for alle på Overloaded.

Security har faste skift på 8 timer (dag, kveld og natt). Dette gjør, at du alltid vet når du skal jobbe, siden du jobber samme skift hele tiden. Husk, søvn er viktig og det forventes at man stiller uthvilt på jobb.

Alle blir delt inn i makkerpar, og du og din makker vil sammen løse store, små oppgaver i løpet av helga. I hovedsak, så vil oppgavene bestå av følgende:

 • Adgangskontroll til skåredalen
 • Patruljering, både inne og ute
 • Lede evakuering hvis det oppstår en nødsituasjon
 • Håndtere ankomst og avreise for deltagerene
 • Organisere, og drifte parkeringsplassen under innslipp.

Den viktigste oppgaven du har, er å sørge for at alle som befinner seg i Skåredalen føler seg trygge og godt ivaretatt.

På grunn av krav fra politi og kommune, så må alle søkere til Security ha fylt 18 år innen Overloaded starter.

Søknadsskjema: https://forms.gle/79BpRs3PQzsEtyvv5

Media (fullt)

Liker du å ta bilder eller lage video? Media crewet dokumenterer hele arrangementet, fra opprigg til nedrigg. Bilder og video publiserer for alle etter arrangementet, og brukes også i markedsføring av neste Overloaded. (Krever at du har eget utstyr)

Søknadsskjema: https://forms.gle/79BpRs3PQzsEtyvv5

Event (fullt)

Liker du å lage liv og moro? Event crewet er ansvarlig for alle aktivitetene på scenen. Her arrangerer vi små og store konkurranser for deltakerne våre. Liker du å lage liv og ikke er redd for å stå på en scene passer du rett inn hos oss!

Søknadsskjema: https://forms.gle/79BpRs3PQzsEtyvv5

Core (fullt)

Crewleder: Sven Tore Valand-Lie

Core er crewet som sørger for at alle de andre crewene har det de trenger for å fungere. Vi jobber tett opp mot de andre crewene og sørger for at de har utstyret de trenger. Mesteparten av oppgavene våre skjer bak i kulissene, men er kjempeviktige for at arrangementet skal gå rundt. Oppgavene innebærer blant annet logistikk, søppelhåndtering, flytting av ustyr inne i lokalet osv. Om du klarer å holde hodet kaldt og liker å ta i et tak kan dette været crewet for deg. I dette crewet kreves det at du har førerkort klasse B.

Vi har ikke fast skiftordning, men jobber når det er behov.

Søknadsskjema: https://forms.gle/79BpRs3PQzsEtyvv5

Tech (fullt)

Crewleder: Tommy Gunderstad Vea

Tech crew er ansvarlige for alt det tekniske under arrangementet. Dette er i hovedsak strøm, nettverk og drift av servere og tjenester.

Før arrangementet:
Testing og klargjøring av utstyr, dette gjelder strøm, nettverk, servere og annet teknisk utstyr.
Sette opp utstyret før arrangementet starter, og sjekke at det fungerer på lokasjonen.

Under arrangementet:
Sørge for at utstyret og tjenester fungerer, rykke ut, og løse eventuelle problemer som oppstår.

Vi ønsker:
Mennesker med teknisk kompetanse innen nettverk og strøm. Dersom du har deltatt i lignende arrangement gjerne si fra om hva du eventuelt har gjort på andre arrangement.

Søknadsskjema: https://forms.gle/79BpRs3PQzsEtyvv5

Info (fullt)

Crewleder: Ståle Vestvik

Info crew er ansvarlig for informasjonsflyten på arrangementet. Vi bemanner infodesken ved inngangen til arrangementet. Her svarer vi på stort og smått, hjelper foreldre med å få kontakt med barna sine, sjekker inn deltakere og selger billetter. I tillegg er vi ansvarlige for hovedinnslippet og er de første deltakerne møter når de kommer til Overloaded. Som førsteledd opp mot våre deltakere er empati alfa og omega. Hvis du er en person som elsker å hjelpe andre, så er dette crewet for deg. Info jobber skift på 8 timer.

Søknadsskjema: https://forms.gle/79BpRs3PQzsEtyvv5